Piia Vimpari

yrittäjä / lähihoitaja
Personal Trainer opiskelija (FISAF)
050 323 8684 / piia@walkeasydan.fi

Hei,

Yrityksemme tarjoaa erilaisia hyvinvointipalveluja ja kehittää niitä eri asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaan parhaaksi. Yrityksessämme teemme työtä sydämellä ja tavoitteenamme on, että jokainen asiakkaamme ja työntekijämme tuntee itsensä tärkeäksi, tarpeelliseksi ja olonsa turvatuksi. Näin tunnemme myös me yrittäjinä, kun saamme olla mukana tarjoamassa ja kehittämässä palveluitamme asiakkaidemme sekä työntekijöidemme parhaaksi.

Työmme on monipuolista ja antoisaa, jota teemme sydämellä. Vastaamme aina asiakkaamme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla ja lupaamme asiakastyytyväisyyden.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisena olen toiminut pitkään eri sektoreilla ja erilaisten asiakasryhmien parissa. Persoonaltani olen iloinen, luottamuksellinen ja mukaansa tempaava. Intohimonani on liikunnallisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Työni ohessa kouluttaudun Virpiniemen liikuntaopistolla Personal Traineriksi. Kysy PT-palvelusta rohkeasti lisää, jotka tarjoamme kouluttautumiseni ajan opiskelija hinnoin! Myös nettisivuillemme on tulossa palvelusta lähiaikoina lisäinfoa. Minulta voit kysyä kaikkiin palveluihimme liittyviä kysymyksiä.

Ystävällisin terveisin Piia

1