Marika Vimpari

yrittäjä / lähihoitaja
terveystieteiden opiskelija
050 323 8679 / marika@walkeasydan.fi

Hei,

Olen saanut toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja perustanut yhdessä rakkaan kaksoissisareni Piian kanssa Walkea Sydän Oy:n, jonka ydin on tuottaa laadukkaita hyvinvointipalveluita asiakkaan parhaaksi. Kuten olet ehkä jo huomannut ja päätellyt, on yrityksemme nimessä; W, joka viittaa tupliin sukunimemme ensimmäisestä kirjaimesta. Valkoinen väri liitetään usein puhtauteen ja hoitajuuteen (sisar hento valkoinen). Sana -Sydän- haluttiin yrityksen nimeen ehdottomasti sen vuoksi, että työtä teemme ihmiseltä ihmiselle, sydämellä.

Mielestäni ihminen itse on elämäntilanteensa ja sairautensa paras asiantuntija. Me palvelun tuottajat, toimimme yhdessä asiakkaan ja hänen läheisten kanssa, tuoden oman ammatillisen kokemuksemme sekä näkemyksemme ja tutkitun tiedon asiakkaan hyvinvoinnin tueksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Tärkeimpinä arvoina pidän ihmisen itsemääräämisoikeutta ja toisen kunnioittamista, sekä luottamusta ja vaitiolovelvollisuutta.

Pitkä kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja erityisesti muistisairaudet ovat mielenkiintoni kohteena. Virtsa- ja ulosteinkontinenssi tuotteet, sekä katetroimisen apuvälineet ovat myös vahvuuksiani. Ammatillisen koulutuksen sekä omakohtaisen kokemuksen kautta syntynyttä asiantuntijuutta ja lähellä sydäntä ovat seuraavat aihealueet; tulehdukselliset suolistosairaudet (IBD), (ohutsuoli-) avanneleikatut, mielen- ja työhyvinvointiin liittyvät asiat, aivovaltimon pullistuma (aneurysma), sekä ravitsemus ja haavanhoito.

Sydämellisesti Marika

1