Seksuaalikasvatus

Palvelumme on suunnattu koulujen terveystiedon oppitunneille seksuaaliopetuksen tueksi.

Nuorten toiveet seksuaalikasvatuksesta ovat, että seksuaalikasvatusta olisi enemmän ja sisältö olisi monipuolista. Ihmissuhteisiin, ehkäisyyn ja seksiin liittyviä asioita toivottiin keskustelujen aiheiksi. Kiinnostusta herätti myös seksuaalisuuteen, sukupuolitauteihin sekä raskauteen ja perheen perustamiseen liittyvät aiheet.

Seksuaalisuus koettiin intiimiksi aiheeksi ja seksuaalikasvatuksessa toivottiin pidettävän huolta anonymiteetistä ja turvallisesta oppimisympäristöstä. Seksuaalikasvatuksen toivottiin olevan ulkopuolisen ammattilaisen tarjoamaa seksuaalikasvatusta. (Raiko, M. & Rantanen, E. & Väkiparta, C.2017. Nuorten toiveet seksuaalikasvatuksesta).

Mielekäs seksuaalikasvatus on nuorten seksuaaliterveyden perusta ja parantaa siihen liittyviä tietotaitoja. Nuoret mukaan ottamalla seksuaalikasvatuksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin, saamme seksuaalikasvatuspalvelumme tavoittamaan mahdollisimman monet erilaiset oppijat.

Seksuaalikasvatuspalvelumme sisältää;
- Yleistä seksuaalisuudesta koko luokkaryhmälle (tytöt ja pojat).
- Esikysely-kaavake, jossa selvitetään aiemman tunnin herättämiä kysymyksiä ja toivottuja aiheita seuraavalle tunnille.
- Seksuaalikasvatustunnit pojille ja tytöille erikseen, jossa syvennytään heitä askarruttaviin aiheisiin.

Seksuaalikasvatuspalvelumme hinta:
320€/paketti (alv 0%)

(sis. yhteistunti 1h, esikysely, ennakkovalmistelut ja aiheiden räätälöinti ryhmän mukaan sekä tunnit erikseen tytöt (1h) / pojat (1h) ja palautekaavake.)90€/tunti (alv 0%) (syventävät lisätunnit paketin tilanneille tai tuntien sisällön luominen yhteistyössä opettajan kanssa tai yhteistyö kouluterveydenhoitajan kanssa)

Hintoihin ei lisätä matka- tai muita kuluja Oulun alueella.