Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanottopalvelu on äkillisesti sairastuneelle tai loukkaantuneelle (esimerkiksi lievä infektio tai tapaturma), jolloin on nopeasti tehtävä tilannearvio sekä tunnistettava hoitoa vaativat oireet. Tarpeen mukaan asiakas ohjataan lääkärin vastaanotolle. Lyhyen sairauslomatodistuksen kirjoittaminen ja sairauden hoito-ohjeet sekä hoitolomatodistus lapsen sairaudesta kuuluvat myös palveluumme.

Sairaanhoitajan vastaanottopalvelumme on tarkoitettu myös pitkäaikaista hoidon seurantaa tarvitseville (esim. diabetes, verenpaine), jossa pyrimme pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen hoitosuhteeseen, jolloin voimme parhaiten tukea asiakastamme hoitamaan itseään mahdollisimman hyvin. Erilaiset ohjaus ja neuvontapalvelut (mm. kätilön sekä tapaturmaisesti vammautuneet) onnistuvat vankan kokemuksen omaavalta sairaanhoitaja-kätilöltämme.

Hoitotoimenpiteitä vastaanotolla voivat olla esimerkiksi haavahoidot, injektioiden pisto sekä suoniverinäytteen otto. Erilaiset mittaukset sekä ompeleiden poisto ja korvakäytävän arviointi kuuluvat sairaanhoitajan palveluihimme.

Sairaanhoitajan vastaanotto sijaitsee Revontie 14, Haukipudas Vastaanotto toimii ajanvarauksella; soita 050 323 7256 / Jaana

Tulossa syyskuussa! Akuuttivastaanotto. Seuraa kotisivujamme www.walkeasydan.fi

Sairaanhoito-palvelumme hinnasto:
Vastaanottokäynti 15€ /15 min. (alv 0%), 20€ /30 min. (alv 0%)
Hintoihin ei lisätä matka-, tarvike- tai muita kuluja.

Sairaanhoitopalveluissamme on käytössä Kelan suorakorvausjärjestelmä. Kela-korvauksen voi saada niistä sairaanhoidollisista toimenpiteistä, joihin asiakas on saanut lääkäriltä lähetteen.