Monitoimimies

Monitoimimies-palvelun työntekijä on ahkera ja tomera jokapaikanhöylä. Hän osaa monia taitoja, olematta missään niistä mestari. Hän on yleispätevä, muttei minkään alan spesialisti. Häntä voisi kuvata yleistyökaluksi, joka toimii erityisen tunnollisesti ja tekee kaiken loppuun mihin hän ryhtyy.

Monitoimimies-palvelun kautta saat henkilön kotiisi arkisten askareiden tueksi tai saattaja-apua kauppa ja muiden asioiden hoitoon kodin ulkopuolelle. Monitoimimies toimii itsenäisesti, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ohjaamana ja palvelut ovat tukipalveluja.

Kotikokki
Monitoimimies on myös suurenmoinen kotikokki, jolta käy niin leipominen lasten kanssa, kuin ruoan laitto ikääntyville yhdessä asiakkaan kanssa. Häneltä onnistuu loihtia niin maittavat eväät kuin leivonnaisetkin sekä osaa hän myös ohjata niiden valmistuksessa. Kotikokki toimii asiakkaan kotikeittiössä, asiakkaan omilla välineillä ja raaka-aineilla. Ruokasuunnitelma laaditaan kotikokin ja asiakkaan yhteistyössä, esimerkiksi viikoksi kerrallaan. Tarvittavien raaka-aineiden hankinnassa kotikokki voi olla sovitusti asiointiapuna kauppareissulla tai hoitaa kauppa-asioinnin puolestasi.

Siivous- ja muut työt
Sisätöistä monitoimimieheltä sujuu niin huonekalujen koonti kuin siivoustyöt. Monitoimimiehen ulkotöitä voivat olla niin kesän puutarhatyöt, kuin talviset lumen luonnit. Ruohonleikkuu, aidan korjaus sekä pienet rakennustyöt sujuvat muita mukisematta. Monitoimimiehen töiden lähtökohtana on asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittava palvelukokonaisuus. Siivous- ja muut työt tehdään asiakkaan omilla välineillä ja laitteilla.

Hinta:
Arkisin 40€/h (alv. 0%), 49.60€/h (alv. 24%)
Viikonloppuisin 60€/h (alv. 0%), 74.40€/h (alv. 24%)
Hintoihin ei lisätä matka- tai muita kuluja.
Palvelutarpeen arviointikäynti on maksuton.
Kysy tarjous palveluista.
Palveluseteliasiakkaille erillisen hinnaston mukaisesti (PSOP).

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!
Olemme Oulun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja.

pihatyot kokki siivous