Lapsiperheiden kotipalvelu

Elämässä tulee tilanteita, jolloin tarvitsemme tukea ja apua toiselta ihmiseltä. Lapsiperheissä huolia aiheuttavat asiat, joihin tarvitaan tukea, voi olla esimerkiksi lasten sairaus, epäterveelliset elämäntavat, koulukiusaus, sosiaaliset vaikeudet, masennus. Perheessä voi esiintyä myös parisuhde-, mielenterveys- tai päihdeongelmia. Taloudelliset vaikeudet sekä syyllisyyden ja riittämättömyyden tunteet voi olla huolta aiheuttavia.

Lapsiperheille annettavilla palveluilla tuemme vanhemmuutta sekä arjessa selviytymistä. Tavoitteenamme on perheen yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen sekä voimavarojen vahvistaminen, joka toteutetaan perheen kanssa yhteistyössä. Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua, joka parhaimmillaan toimii tehokkaana ennaltaehkäisevänä palveluna lastensuojelulle.

Lapsiperheiden kotipalvelumme tarjoaa tukea muun muassa lasten hoitoon ja kasvatukseen sekä hoivaan ja huolenpitoon. Toimintakyvyn ylläpitoon sekä tukea asiointiin ja muihin joka päiväisiin tehtäviin ja toimintoihin. Työntekijämme kanssa voitte luottamuksella käydä keskustelua perheen tilanteesta ja tuen tarpeesta.

Lapsiperheiden kotipalvelumme hinnasto:
Arkisin 40€/h (alv. 0%)
Viikonloppuisin 60€/h (alv. 0%)

Palveluseteliasiakkaille erillisen hinnaston mukaisesti (PSOP).
Hintoihin ei lisätä matka- tai muita kuluja.
Palvelutarpeen arviointikäynti on maksuton.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!
Olemme Oulun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja.