Jaana Kauppi

sairaanhoitaja, seksuaaliterapeutti, kätilö
050 323 7256 / jaana@walkeasydan.fi

Hei,

Toimin Walkea Sydän Oy:ssä vastaavana sairaanhoitajana. Sairaanhoidolliset tehtävät sujuvat niin asiakkaan luona kotikäynneillä tai työpaikalla, kuin vastaanotollamme Revontiellä.

Hoitopuolella työhistoriani on alkanut vuonna 1983 ja työkokemusta on karttunut vauvasta vaariin ja erilaisilla osastoilla. Työssäni pidän erityisesti siitä, että saan toimia ihmisten parissa ja olla juuri sinulle korvana, tukena ja apuna.

Vahvuuksistani tapaturmaisesti vammautuneiden lasten ja nuorten sekä koko perheen tukeminen on syntynyt omakohtaisten kokemusteni kautta, sekä vertaistukihenkilönä toimimisesta TaTu ry:ssä. Seksuaaliterveyteen olennaisesti kuuluvia asioita kuten myönteinen suhtautuminen itseen, sekä seksuaalisuus eri iässä, ovat vahvuuksiani seksuaaliterapeuttina toimimisessa pitkän työhistoriani kautta. Myös pitkä kokemus kätilön työssä on tuonut minulle vahvan osaamisen naisen koko elämän kaaren eri vaiheisiin (mm. raskaus, synnytys, terveys). Minulta voit kysyä palveluista lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Sydämellä Jaana

”Ajattele, että sinä olet kuin puhdas paperi, johon sinä itse saat maalata tai piirtää elämäsi kuviot ja sen loistavat värit. Joka päivälle sinulla on uusi ja puhdas paperi. Sinusta itsestäsi riippuu, minkälaisen ”teoksen” itsestäsi kunakin päivänä luot.”
-Elämä on ihanaa, Marleena Ansio-

1