Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu on vammaispalvelulain mukainen palvelu, johon palvelun myöntämiskriteerit täyttävällä vaikeavammaisella henkilöllä on subjektiivinen oikeus sairautensa tai vammansa vuoksi. Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on lisätä yhdenvertaisuutta, itsenäisyyttä ja osallisuutta. Asiakas itse määrittelee avun sisällön, joka tarkoittaa sitä, että avun tarpeen määrittely ei voi perustua vain ulkopuolisen tahon tekemään arvioon, vaan se edellyttää asiakkaan kykyä määritellä tarvitsemansa apu ja sen toteutustapa.

Meidän tavoitteemme on auttaa toteuttamaan omia valintoja tavanomaiseen elämään liittyvissä toimissa. Vammaispalvelulain määritelmän mukaan henkilökohtaisella avulla tarkoitetaan välttämätöntä apua niissä tavanomaiseen elämään liittyvissä asioissa, joita vammainen henkilö tekisi itse, mutta ei kykene niitä suorittamaan kokonaan tai osittain vammansa tai sairautensa vuoksi.

Walkea Sydän Oy haluaa olla asiakkaan mukana edistämässä edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä.

Henkilökohtainen apu-palvelumme hinnasto:
Arkisin 40€/h (alv. 0%), 49.60€/h (alv. 24%)
Viikonloppuisin 60€/h (alv. 0%), 74.40€/h (alv. 24%)

Palveluseteliasiakkaille erillisen hinnaston mukaisesti (PSOP).
Hintoihin ei lisätä matka- tai muita kuluja.
Palvelutarpeen arviointikäynti on maksuton.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!
Olemme Oulun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja.

henkilokohtainenapu